PROGRAMSKI DODATAK SOLVER POLYIMIDE
Products
[[TD-Hot Products]]
Dom > Drugi jezici > Sadržaj

ПТФЕ може да ради на вакууму

PROGRAMSKI DODATAK SOLVER POLYIMIDE | Updated: Apr 09, 2018

Заштита од ПТФЕ-а је сиксик, који може да се користи за вакуум. Ако имате било какав грешак, нећете имати само температуру у кући или ако не желите да га напуштате, и ако је то случај са било којим другим материјалом. Притисак је 25 ° Ц на 10-4 Па при 4 к 10-3 Па на 350 ° Ц.

Код ПТФЕ може се утврдити коефицијент ниског нивоа у односу на проценат, при чему може бити коефицијент трења од 0,02 до 0,1 килограма. Најновије информације о производима без масноћа могу се користити за заштиту од вакуума, јер не гарантују топлотну проводљивост. (О маи бинагонг флуоропластика) повећава напетост на додир са фрикционим прегревањем.

У политетрафлуороетилену је хинди набаван и напуњен је у горњем дијелу и на маси па је и мама на пагкарги. Капацитет паг-оптерећења може бити већи од 3 МПа, а може се повећати за нангиаиари, при чему је максимално 20 МПа. Самакутувид, ПТФЕ ПТФЕ, може се користити за гашење материјала за глатке прорезе, а такође и за 3,5 мегапиксела.


 • Profil kompanije
  SOLVER POLYIMIDE osnovan je u novembru 2010, je profesionalna i visoke tehnologije proizvođač POLYIMIDE (PI) i svoje proizvode pod imenom "Zlatni plastike". SOLVER POLYIMIDE je jedan od proizvodi od termoplastičnim Polyimide, Thermosetting Polyimide, Polyimide u prahu, Polyimide paleta, Polyimide likvidna, Polyimide profil, Polyimide иestica, Polyimide Monomer, Polyimide pene , Polyimide smola, Polyimide premaza, Polyimide kompozitnih materijala, Polyimide kristalima poravnavanje agenta i tako dalje. termoplastičnim polyimide fabrika kompanije, veleprodaja, kupovina, proizvode. SOLVER POLYIMIDE polyimide je vrsta Visoke performanse inženjeringa plastike. To ne samo ima izvrstan termalni, mašinstva, Elektroizolacione, dimenzionalna stabilnost, otpornost na koroziju i anti-radijacijske performanse, ali ima i dobro machinability. To mogu biti u obliku kroz različite metode takva oblikovanje, istiskivanje, injekcija oblikovanje i injekcija....
 • Product Category
 • Kontaktirajte nas
  Address:Soba 1401, poluostrvo International vilu, Jiande grad, 311600 Dћuћang provinciji, Kina
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093